Zorg en Gebed

We zorgen graag voor jong en oud, omdat iedereen belangrijk is en iedereen met de tijd hulp en gebed kan gebruiken. Dit kan via connect groepen of door naar de Healing Rooms te gaan, waar mensen voor je bidden en naar je luisteren. 

CONNECTGROEPEN

De connectgroepen zijn het kloppende hart van onze kerk. Ze zijn er niet alleen voor gezelligheid en verdieping van je geloof, maar ook om voor elkaar te zorgen en het leven samen te doen. Ben je nog niet aangesloten bij een connect groep? Neem dan hier contact met ons op.

GEBEDSHOEK

Elke zondag kun je na de diensten voor je laten bidden. Het gebedsteam is te herkennen aan hun badge en het bord bij de uitgang waarop staat: “gebed/prayer”.

FIRST WEDNESDAY

Op de eerste woensdag van elke maand houden we een aanbiddingsavond. Je bent welkom bij ons voor aanbidding en gebed, waar we tijd nemen en samen meer in vrijheid aanbidden. First Wednesdays zijn avonden om ons te helpen rust en verfrissing te vinden in Christus door gebed, aanbidding en de christelijke gemeenschap.

Deze avond is voor iedereen!

HEALING ROOMS

Bij de Healing Rooms wordt er voor ieder persoonlijk door een team gebeden voor genezing. Gods Woord belooft ons in Jesaja 53:5 dat Hij ons wil genezen en wij geloven dat God ook jou wil genezen en herstellen door middel van gebed. Je kunt laten bidden voor genezing van lichamelijke klachten, maar ook voor depressie, angst of onzekerheid, een baan, huwelijksproblemen of gewoon voor een zegen.

Voor meer informatie en openingstijdens kan je terecht op de website van Healing Room Nederland

Vragen over of interesse in Zorg en Gebed?