Zorg en Gebed

We zorgen graag voor jong en oud, omdat iedereen belangrijk is en iedereen met de tijd hulp en gebed kan gebruiken. Dit kan via connect groepen of door naar de Healing Rooms te gaan, waar mensen voor je bidden en naar je luisteren. 

CONNECTGROEPEN

De connectgroepen zijn het kloppende hart van onze kerk. Ze zijn er niet alleen voor gezelligheid en verdieping van je geloof, maar ook om voor elkaar te zorgen en het leven samen te doen. Ben je nog niet aangesloten bij een connect groep? Neem dan hier contact met ons op.

GEBEDSHOEK

Elke zondag kun je na de diensten voor je laten bidden. Het gebedsteam is te herkennen aan hun badge en het bord bij de uitgang waarop staat: “gebed/prayer”.

TOUCHING HEAVEN NIGHTS

In City Life Church geloven wij in de kracht van eenparig gebed. Met de Touching Heaven Nights komen wij een keer per kwartaal bijeen op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur samen om te bidden voor onze wereld, onze regering, onze steden, onze leiders en meer. Tijdens het tweede deel van de avond nemen we graag de ruimte om één op één te bidden voor persoonlijke doorbraak (Healing Rooms). Wees welkom en kom met verwachting!

HEALING ROOMS

Bij de Healing Rooms wordt er voor ieder persoonlijk door een team gebeden voor genezing. Gods Woord belooft ons in Jesaja 53:5 dat Hij ons wil genezen en wij geloven dat God ook jou wil genezen en herstellen door middel van gebed. Je kunt laten bidden voor genezing van lichamelijke klachten, maar ook voor depressie, angst of onzekerheid, een baan, huwelijksproblemen of gewoon voor een zegen.

Voor meer informatie en openingstijdens kan je terecht op de website van Healing Room Nederland

Vragen over of interesse in Zorg en Gebed?