CITY LIFE KIDS

Als CLC Kids geloven wij dat kinderen DE toekomst zijn van de kerk. Onze visie is om kinderen te helpen GOD TE VINDEN, VRIJHEID te ervaren en in dit alles een sterke relatie met Hem te ontwikkelen, zodat ze vanuit dat fundament hun leven bouwen en een VERSCHIL gaan maken in hun wereld. Wij willen zorgdragen voor een aantrekkelijk kidswerk, een veilige plek waar de kinderen hun gaven en talenten kunnen ontwikkelen en waar ze hun vrienden graag mee naar toe nemen.

Op zondag begint de dienst om 10:30 met aanbidding hierna gaan de kinderen (4 tot 12 jaar) uit elkaar naar hun eigen groep voor een leuk programma. Groep 1-4 zit een ons ruimte beneden en hebben elke maand een leuke thema waar zij meer leren van God’s woord door middel van boekjes lezen, zang & knutselen.

KIDS IN TEAMS

Veel kinderen vinden het leuk om mee te helpen in een team. In de kerk is volop ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het Kids Worship Team, Kids Productieteam en Kids Welkom Team. Je vindt al onze teams via de vacaturebank.

DREUMESGROEP EN PARENTS ROOM 

Tijdens de dienst van 10.30 uur zorgt het team graag voor jouw kindje. Er is ruimte en plezier voor alle kinderen van 1 tot 4 jaar. De Parents Room is een plek waar ouders hun baby kunnen verzorgen en tegelijkertijd de dienst kunnen volgen via livestream.

OPDRAGEN

Kinderen zijn een geschenk van God; gedurende het jaar zijn er speciale diensten waar we kinderen opdragen. Als kerk geloven we dat dopen een eigen keuze is die je maakt als je wat ouder bent en begrijpt wat de keuze betekent. Daarom bieden we graag de mogelijkheid aan ouders om hun kinderen op te dragen en gebed te ontvangen voor hun kinderen en henzelf.