CITY LIFE KIDS

Wij geloven dat wij onze kinderen zowel thuis en in de kerk kunnen leren God en de anderen lief te hebben. Door leuke ervaringen, een prettige sfeer en een goed programma, laten we Jezus en Zijn kerk op een relevante manier zien. Dit zorgt voor momenten die kinderen nooit zullen vergeten en legt een basis waarop ze de rest van het leven kunnen bouwen. Het kinderprogramma bestaat uit leuke activiteiten, muziek en onderwijs uit de Bijbel. Kinderen vinden het geweldig!

KIDS CHURCH

Een super gezellige gezinsdienst voor alle ouders en kinderen van 1 t/m 12 jaar. Er is veel ruimte voor worship, een woord en heel veel fun! Iedereen is welkom voor de dienst van 10:00 uur, om mee te zingen, dansen en luisteren. Ook zonder kinderen, ben je van harte welkom!

Om 10:25 uur gaan de kinderen naar hun verschillende leeftijdsgroepen om door te praten over het onderwijs en te spelen en zal de reguliere dienst starten.

KIDS IN TEAMS

Veel kinderen vinden het leuk om mee te helpen in een team. In de kerk is volop ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het Kids Worship Team, Kids Productieteam en Kids Welkom Team. Je vindt al onze teams via de vacaturebank.

DREUMESGROEP EN PARENTS ROOM 

Tijdens de dienst van 10.30 uur zorgt het team graag voor jouw kindje. Er is ruimte en plezier voor alle kinderen van 1 tot 4 jaar. De Parents Room is een plek waar ouders hun baby kunnen verzorgen en tegelijkertijd de dienst kunnen volgen via livestream.

OPDRAGEN

Kinderen zijn een geschenk van God; gedurende het jaar zijn er speciale diensten waar we kinderen opdragen. Als kerk geloven we dat dopen een eigen keuze is die je maakt als je wat ouder bent en begrijpt wat de keuze betekent. Daarom bieden we graag de mogelijkheid aan ouders om hun kinderen op te dragen en gebed te ontvangen voor hun kinderen en henzelf.