Over City Life Church

We zijn een kerk die Jezus centraal stelt en wil uitreiken naar de wereld om ons heen. We houden van de Bijbel en willen mensen helpen en inspireren om God te leren kennen, vrijheid te gaan ervaren en een verschil te maken in de wereld. Je vindt City Life Church op 16 locaties in Nederland en België.

Onze Visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.

Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk. Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale, jaarlijks terugkerende zondag waarop we landelijk de visie voor het komende jaar presenteren in een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches, naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hier de Vision Movie van 2023.

De 12 waarden van City Life Church

City Life Church heeft 12 waarden:

 1. Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

Senior Pastors Erald & Mathilde

“We vinden het altijd heerlijk om nieuwe mensen welkom te heten in City Life Church. Misschien ben je uitgenodigd door een vriend, heb je God net leren kennen, ben je in Tilburg komen wonen vanwege je studie of werk, of welke andere reden dan ook; we vertrouwen erop dat je je thuis zult voelen bij ons.

We waarderen ieder lid van de gemeente. Iedereen is belangrijk en voor iedereen is er een plaats en een mogelijkheid om betrokken te zijn en te groeien in hun leven met God.

Op deze site maak je kennis met verschillende mensen en willen we je iets laten zien van wat er zoal gebeurt in de kerk. Ook lees je iets van de visie van de gemeente. Er is een kinderdienst voor alle leeftijdsgroepen. En er is vertaling in het Nederlands en Engels afhankelijk van de dienst.

We hebben iedere zondag een dienst om 10:30, je bent uitgenodigd!