Over City Life Church Tilburg

City Life Church Tilburg is een campus van City Life Church Den Haag en startte in 2014 met het houden van diensten. Samen met een groeiend aantal andere kerken vormen wij de City Life Church familie.

De campuspastors van CLC Tilburg zijn Robenson en Christal Gassant. Robenson en Christal hebben elkaar in City Life Church leren kennen in 2015. In 2018 trouwden zij waarna er inmiddels 2 stoere jongens erbij zijn gekomen; Xander en Dominic.

In 2011 is Christal vanuit Curaçao verhuisd naar Nederland. Zij is in CLC Den Haag in 2013 tot bekering gekomen bij een Alpha cursus. Sinds die tijd bouwt zij ook trouw aan CLC. Robenson is in 2014 naar Nederland verhuisd vanuit Sint Maarten en is via een familielid in 2015 in CLC gekomen. Sinds 2018 bouwen zij samen in CLC Tilburg.

Christal en Robenson hebben een passie voor mensen, God en Zijn kerk. Zij geloven in een kerk waar de volgende generatie kan opgroeien en opbloeien in een gezonde omgeving omringd door een community van mensen die vurig zijn voor God en zijn Huis. Zij willen alle generaties zien samenkomen om een zegen te zijn in de stad van Tilburg en regio. De kerk is de plek waar mensen van alle achtergronden en generaties God zullen vinden en vrijheid gaan ervaren om uiteindelijk een verschil te maken in de wereld rondom ons.

Op 25 juni 2023 zijn zij de nieuwe voorgangers geworden van City Life Church Tilburg. We zijn Fernando en Prisca dankbaar voor de afgelopen jaren waar zij CLC Tilburg met veel passie hebben gebouwd en zij zullen deze dag het stokje overdragen om vervolgens helemaal te kunnen focussen op CLC Eindhoven.