Hillsong Network & Hillsong Family
Openheid (iedereen is welkom), goede worship en vooruitstrevendheid kenmerken Hillsong Church, een snelgroeiende kerk uit Australië met onder meer kerken in London, New York en Kaapstad. CLC Tilburg voelt zich wel verbonden met Hillsong en is deel van het Hillsong Network. Als lid van het Hillsong Netwerk delen we in de missie van de Australische senior pastors Brian en Bobbie Houston om Gods koninkrijk te bouwen op een eigentijdse manier door het delen van kennis en ervaringen. We ondersteunen elkaar spiritueel en praktisch in het bouwen van de lokale kerk. Leuk detail: onze moederkerk, City Life Church Den Haag is niet alleen lid van het Hillsong Netwerk maar is ook Hillsong Family.

Colour Conference

Elk jaar is er drie dagen lang een geweldige conferentie in London, speciaal voor vrouwen met sprekers uit de hele wereld. We gaan altijd met een groep girls naar Colour. Wil jij ook mee? Vraag je connectleider om meer info.

Hillsong Conference

Elk jaar is er drie dagen lang een geweldige conferentie in London met sprekers uit de hele wereld. We gaan altijd met een groep CLC’ers naar de Hillsong Conference. Wil jij ook mee? Vraag je connectleider om meer info.